07.09.2021  |  Interior  |  Robin Ruth

En gave til generasjoner

Å tegne et mønster for en spesiell person eller en valgt bygning har vært drivkraften bak alle tepper Vibeke Klint har vevd i sine mange år som utøvende artist.
Hvert teppe har vært unikt, så gleden er desto større nå som barna til Vibeke Klint i samarbeid med det danske selskapet Nordicmodern kan sette et nytt teppe i produksjon.

VK-5 er navnet på teppet, som er i dobbeltvevd New Zealand ull, noe som gjør det ekstra mykt og behagelig. Et teppe vevd i solid garn som inneholder mye lanolin, noe som gjør det smussavvisende, slik at det også kan ligge i de travle områdene i hjemmet.

Ettertiden har uttalt at VK-5 er den minst Vibeke Klint-lignende av alle teppene hennes, noe som kanskje ikke er så rart siden hun var ganske ung da hun vevde den. 20 år og fortsatt under utdannelse og påvirkning av læreren Gerda Henning.
Nordicmodern lanserer nå teppet som en del av sin samling av utvalgte Vibeke Klint -tepper.
www.nordicmodern.dk

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer