21.11.2019  |  Business  |  Bransjenytt

Afternoon tea med Morris

Agenturet Intag Interiøragenturer J. Sveen AS arrangerte klassisk afternoon tea i samarbeid med den engelske tekstilprodusenten Morris & Co i sine flotte lokaler på Elsero i Oslo.

Det var en fin markering av den nye kolleksjonen Melsetter. Fra designteamet kom Helene Sydney og fra arkivet Keren Protheroe for å presentere og fortelle om historien bak Morris & Co sine nye tekstiler og tapeter.

William Morris – som selges gjennom Sanderson - var en kjent designer fra århundreskiftet som bl.a. var en forgrunnsfigur i ”arts and crafts” bevegelsen. Hans design er ”svulstige” på en elegant og klassisk måte. Morris tekstilene egner seg meget godt for restaurering av hus fra 1880 til 1920års perioden. William Morris har koordinerte bøker, der tapeter og tekstiler er satt sammen på en harmonisk måte. Alle tapetene fra William Morris er i papirkvalitet. Dette gir en dybde i trykket som får fram de vakre designene og fargene på en helt spesiell måte.

www.intag.no/

-GB

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer