31.08.2021  |  Business  |  Bransjenytt

Magnor åpner nytt showroom

Høstlanseringen av nyheter er i gang. Med et spennende designerteam: Camilla Prytz, Halvor Bakke, Finn Schjøll, Jan Vincents Johannessen, Knut & Kjartan og Kristine Bjaadal!

Stemningen er høy i lokalene i Tevlingveien 23, Oslo. Høstsesongen er i gang og designerne presenterer sine vakre kreasjoner på løpende bånd.

–Vi åpnet dørene til showroomet nå 30. august. Så det er helt «ferskt» og vi holder åpent hus i 14 dager for våre kunder. Magnor ble kjøpt opp før jul i fjor, og vi brukt perioden frem til nå med å komme på plass med det nye lokalet og felleskontorene. Selgere fra Magnor og flere nye ressurser er her, vi er et kjempefint team, ikke minst med våre 14 glassblåsere. Vi er nesten 50 personer totalt og min oppgave er merkevarebygging, forteller adm. dir. Bjørn Waage som har ledet Magnor i over 30 år.

Magnor er det øverste brandet i gruppen HomeBrands, og er helnorsk med 125 års jubileum i år.

–Vi satser på profiler, vi har mange spennende. Jeg er godt fornøyd med sammensetningen av designere som Knut & Kjartan som er kjent fra TV, Finn som er dyktig på blomster, Halvor som er ekte kjendis og vært med oss i 10 år, multikunstner Jan Vincent som er god på tekst, samt Camilla og Christina som er rendyrkete designere. Simen Stålnacke er også med oss, han lager glass, porselen og bestikk og kommer med nyheter i januar.

Waage forteller at oppkjøpet i fjor ga nye muligheter og potensialet for nye løft fremover.

–Vi skal bli enda større. De siste fem årene har vi firedoblet omsetningen og vi selger alle designere. Noen designere har flere produktserier men i sum bygger den ene de andre opp. Vi er en del av stor familie og ressursene er mye større.

Waage er stolt av resultatene.

–Vi har hatt en helt utrolig vekst og ender nok på 170 millioner kroner i omsetning i år, slik det ser ut nå for Magnor isolert. Jeg vil tilføye at Dag Leo Martinsen, daglig leder og deleier i gruppen er en dyktig entreprenør og levende opptatt av selskapet. Jeg har kjent ham i et år, og han popper alltid opp med nye ideer. Jeg lærer mye av ham.

Hvis det er noe Waage vil fremheve av livskunnskap, er det følgende:
–Det går alltid opp og ned her i livet. Ingenting går til himmels. Går det nedover i business bruker man den perioden ti å bygge seg opp til neste topp. Og, vi må følge med på trender. Spennende designere er på laget, de kommer opp med noe nytt hele tiden. Vet aldri hvor det popper opp, så det gjelder å være våken og åpen for nye ideer.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer