23.03.2021  |  Dining  |  Mat

Barutstyr med wow-effekt

Innhold fra partner Hva er dette?

Nå får den elegante cocktail- og barkolleksjonen ROCKS selskap av en rekke flotte nyheter som gjør hverdagen litt festligere – og festen litt lekrere …

Designerduoen Mavro//Lefèvre står bak en stor del av det forførende flotte bartilbehøret fra ROCKS. Det gjelder blant annet den prisbelønte glasserien som nå utvides med en eksklusiv glasskaraffel i samme design som de minimalistiske drinkglassene.

To fine nye boller åpner opp for godsaker – den ene til peanøtter eller salte mandler, og den andre til oliven eller andre delikatesser i olje. Med de tilhørende skjeene kan man hygienisk dele en hyggelig stund, og som en fin designdetalj kan de klemmes fast på skålenes sider. 

Enda et nytt celebert par er henholdsvis et julienne- og cannelerjern i elegant bøyd stål. Bak de sofistikerte navnene gjemmer det seg to geniale verktøy som skjærer den fineste garnityr av sitrusfrukt og grønt til drinker, smoothie, desserter og salater. Designen er inspirert av skallets form når det slipper frukten, og verktøyene ligger godt i hånden.

Hvis du er glad i bobler, kan du glede deg til champagnestopperen «Wings», en liten genistrek fra Mencke & Vagnby. Brett ut vingene, sett inn proppen og lukk dem rundt flaskens topp. Så kan du nyte de deilige, og ofte kostbare, dråpene neste dag.

Forhandles av ledende jernvareforretninger, varehus og design- og livsstilsbutikker. Du får mer informasjon om produkter eller nærmeste forhandler hos Zone Denmark på telefon +45 89 28 13 00.

Om ROCKS

Med ROCKS kommer cocktailbarenes stjerneøyeblikk til deg med ekstremt elegant design til din private vin- og cocktailbar. Inviter til selskap, og la ROCKS skape stemningen med nye farger, former og originale detaljer som begeistrer både den kritiske bartenderen og den kresne designelskeren.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer