18.06.2021  |  Dining  |  Utstyr

Tefal presenterer Jamie Oliver Cook’s Classic

To elegante og slitesterke serier i rustfritt stål og holdbar aluminium for en overlegen matopplevelse.

Cook’s Classic Stainless Steel:
Serien har et stilig design i rustfritt stål, og er utviklet med et slitesterkt Non Stick-belegg. Den robuste pannen tåler bruk i stekeovnen ved opp til 210 grader. Jamie Oliver Cook’s Classic gjør matlagingen til en ren nytelse.

Grytene og kasserollene har måleskala markert på innsiden, slik at det blir enkelt å måle opp ingrediensene nøyaktig når du skal lage mat. Den tykke induksjonsbunnen sørger for rask oppvarming og svært jevn varmefordeling.

«Disse pannene er mine favoritter på kjøkkenet, siden de er så enkle å lage alle typer måltider i. Stekepannen i rustfritt stål har et eksklusivt design og passer perfekt til å plassere på bordet med din hjemmelagde Ragú, Curry eller en deilig pastarett. Å servere måltidene direkte fra pannen minimerer også oppvasken, noe som alltid er en vinn-vinn hjemme hos meg» sier Jamie Oliver.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer