25.08.2021  |  Interior  |  Trender

Boråstapeter lanserer designere

Nytt tapetdesign fra Petra Börner, Hanna Werning og Linnea Andersson

Boråstapeter har bedt designerne og kunstnerne Petra Börner, Hanna Werning og Linnea Andersson om å produsere tapetmønstre for den svenske designerkolleksjonen. Resultatet ble en kolleksjon av fremtidige klassikere fylt med mønsterglede og en følelse av håndverk.
–Vi valgte disse tre med omhu og ga dem deretter frie tøyler. Det ble tapetdesign i verdensklasse, sier Sissa Sundling, designsjef hos Boråstapeter.
Tapetene er produsert i Boråstapeters egen fabrikk i Borås, helt uten farlige stoffer og med minst mulig miljøpåvirkning. Alle farger som brukes er vannbaserte, og materialet kommer fra bærekraftig skogbruk i Nord-Europa.
www.borastapeter.com

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer