10.10.2019  |  Furniture  |  Design

Bord til flere funksjoner

Fin Side Table er et nytt minimalistisk sidebord, fra NORR11, designet med henblikk på å inngå i flere forskjellige funksjoner og stilarter. Det særlige ved designet er at bordet har referanser til flere av NORR11s velkjente klassikere.

Bordplaten på Fin Side Table har avrundede hjørner og minner om bordplaten på NORR11s nye Oku Dining Table. Begge bordplater ser helt tynne ut fra én vinkel, og ser man dem fra en annen vinkel, ser de massive og solide ut.

Bena på Fin Side Table har referanser til NORR11s klassikere; Mammoth Chair og Elephant Chair. De tre møbler deler samme skjeve linjer og komponenter i sine ben. Fin Side Table er lagd av FSC-sertifisert massivt eiketre og fås i versjonene; natural, dark stained, black og smoked. 

www.norr11.com

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer