14.09.2021  |  Interior  |  Trender

Årets Farge for 2021 er Himmelkyss

Årets Farge fra Fargerike beskriver en tid der vi ønsker å omgi oss med det naturlige og trygge.

Vi har sett mot himmelen og hentet ned en vakker og varm fargepalett. Under vår felles himmel deler vi følelsen av å være omsluttet av noe uendelig vakkert og trygt i en urolig hverdag. Vi har latt oss begeistre og berøre i en tid hvor man ikke kan ta på hverandre. Ta imot et kyss likevel. Årets Farge fra Fargerike heter nemlig Himmelkyss.
Et kyss av farge som vekker deg til en ny dag og ønsker deg en riktig god natt.
Årets Farge 2021
Solen kysser den mørke himmelen. Sart og spinkelt om morgenen og kraftig og vitalt på kvelden. Fargene solen skaper fascinerer og betar oss. Vi lar oss fengsle av øyeblikkene hvor himmelen forsiktig rødmer og når den kraftfullt står i brann. Himmelen følger tiden vi lever i og er i stadig forandring.
Fargerike fanget to av døgnets øyeblikk, rett før solen står opp og det øyeblikket den forsvinner bak horisonten. Den fargen som utpekte seg både tidlig morgen og sen kveld, fikk navnet Himmelkyss. Sammen med andre himmelske farger, samlet vi en palett med 7 nye farger som vi håper vil gi deg inspirasjon og glede.
I inspirasjonen til Årets Farge 2021 har vi tenkt på savnet av gode klemmer, sosialisering som står på vent og reiser vi ikke får gjennomført. Valgene vi tar er farget av dette, men også muligheten til å trekke oss unna og være helt for oss selv. I årets farger og interiører finnes inspirasjon fra alle verdens kontinenter. Selv om vi er hjemme og verden er snudd på hodet, håper vi du finner inspirasjon til å gjøre noe nytt. Glede deg over de nære tingene og gjøre endringer der du kan.
Velg himmelkyss for en vakker ny dag og en fredfull natt.
Poetisk ikke sant? La oss begeistre av fargenes univers.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer