13.12.2021  |  Business  |  Bransjenytt

imm i Köln er kansellert

imm cologne vil ikke finne sted på de planlagte datoene i januar 2022 i Köln.

Styret i Koelnmesse har nettopp fattet denne beslutningen i nært samråd med Association of German Furniture Industries (VDM) og i avtale med andre representanter for industrien på internasjonalt nivå. –Denne avgjørelsen gjelder kun imm cologne og de spesifikke kravene som gjelder for messeaktiviteter. Vi planlegger som før å gjennomføre våre vårarrangementer i 2022. De politiske føringene åpner for det, og etter sikker avvikling av de siste høstmessene, planen er å fortsette med dem, sier COO Oliver Frese.
–De nåværende grunnforholdene i interiørbransjen gjør det nesten umulig å avvikle imm cologne, ifølge Oliver Frese. –Vi har ikke gjort det lett for oss selv med denne svært vanskelige avgjørelsen, men vi ser det som vår plikt å ta steget nå i nært samråd med bransjen. På denne måten gir vi klarhet for våre utstillere.

–Vi jobber for tiden aktivt med muligheter for fortsatt å kunne tilby utstillere av imm cologne en attraktiv messetilstedeværelse på internasjonalt nivå, inkludert på spoga + gafa og ORGATEC. Ytterligere informasjon er tilgjengelig på: https://www.imm-cologne.com/trade-fair/imm-cologne/industry-sectors.

Av Pia Finne Oversatt av Gunnhild Bjørnsti

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer