21.12.2021  |  Furniture  |  Utendørs

Alt uterommet ditt kunne forestille seg

Det er ofte forskjell på hvordan vi tenker på interiørdesign når det kommer til uterommet kontra innerommet. Der de fleste uten problemer innretter seg slik at det utstråler hygge, nærvær og personlighet, er mange bokstavelig talt på reisefot så fort det gjelder møbler og belysning på terrassen, balkongen eller i hagen. Det trengs planter og potter, men hva med møblene?

Det tyske designselskapet svarer nå på den utfordringen med Grow og Tawa-serien. Begge er designet av det tyske designstudioet kaschkasch, som tar utgangspunkt i møbel- og lysbehovene som oppstår når du vil skape et uterom.

Grow består av åtte ulike fleksible moduler som kan settes sammen akkurat slik uterommet krever. Enten den er liten eller stor. Kolleksjonen er laget i et sterkt og værbestandig tekstil med en kjerne av mykt skum, som gjør dem både komfortable og funksjonelle. Modulene kommer i en lys grå og mørkegrå – Cloud og Coal og kan komponeres ensfarget eller mikset dersom et mer lekent uttrykk ønskes.

Belysningen av uterommet er representert av Tawa-lampen, som av blomst anses å være en kombinasjon av en bord- og stativmodell.

Tawa betyr tårn på japansk og viser til lampens slanke, sylindriske form, som kaschkasch har valgt å dekke med et finmasket tekstil, som i tillegg til å skape en koselig atmosfære også skjuler lyskilden. Kolleksjonen finnes i to størrelser, er utformet som en klassisk lykt og betjenes via en App som kan regulere lyset i tre nivåer, slik at dens intensitet alltid kan justeres slik at den kan skinne både ute og inne når høsten begynner.

www.blomus.de

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer