15.11.2022  |  Business  |  Bransjenytt

R. Bergersen AS lanserer nytt Partner konsept for låsesmed bransjen

R. Bergersen har de siste årene hatt betydelig vekst i prosjektmarkledet for lås og beslag. For å sikre framtidig vekst og leveringsevne har R. Bergersen nå etablert et nytt konsept for frittstående låsesmedfirmaer – R. Bergersen Partner.

R. Bergersen er en betydelig leverandør av adgangskontroll, porttelefon, lås og beslag i Oslo området. Nå utvider de sin virksomhet videre vestover, og selskapet er bl.a. hovedleverandør av lås og beslag til Øvre Eiker Kommune vest for Drammen.
- Med økt aktivitet øker også behovet for montasjekapasitet, og det er ikke alltid av våre egne montører har ledig kapasitet. Samtidig så finnes det mange flinke låsesmeder der ute som ønsker å bruke mest mulig av tiden sin på montasje, og minst mulig på salg, logistikk og administrasjon, sier Raymond Lund, daglig leder i R. Bergersen AS.
- Som RB Partner er man sikret en viss mengde prosjekter, samtidig som man forplikter seg til å jobbe et definert antall timer for R. Bergersen. I tillegg kan man jobbe med egne prosjekter og servicejobber utover dette. Man vil uansett kunne dra nytte av våre salgskonsepter, produktutvalg, markedsføring, logistikk og lager, fortsetter Lund. Vi er derfor meget fornøyde med å ha knyttet til oss firmaet Berg og Hox AS som vår første R. Bergersen Partner.
Berg og Hox AS består i dag av de to erfarne låsesmedene Steinar Berg og Håkon Hox. De vil drive Berg og Hox AS under R. Bergersen Partner paraplyen. Det vil si at utad vil de fremstå som en fullverdig partner til R. Bergersen, og markedsføre seg som R. Bergersen Partner. De vil oppfattes som R Bergersen ute i felten, både i bekledning og med servicebil, og de vil benytte seg av R. Bergersens salgs- og markedskonsepter, logistikk og lager.
Vi er stolt over å være først ut som R. Bergersen Partner, og er allerede godt i gang med vårt første prosjekt for R. Bergersen, sier Steinar Berg, daglig leder i Berg og Hox AS. Som låsesmed firma ønsker vi å bruke tiden vår på montasje. Det er det vi er best på. R. Bergersen har en sterk posisjon i prosjektmarkedet i Osloregionen, og er dyktige på salg og logistikk. For oss er det en perfekt match, og vi ser dette som er mulighet for videre vekst, sier Berg.
rbergersen.no

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer