22.01.2023  |  Furniture  |  Utendørs

Rusta gjør det enkelt å velge riktig utemøbler

Våren nærmer seg med stormskritt og vi kan snart begynne å innrede uteplassen.

Slitesterkt materiale er et ekstra klokt valg for utemøbler, som ofte utsettes for både vær og vind. Allerede i februar fylles Rustas varehus med flere nyheter av lounge- og spisegrupper. Den nye treloungen Villastad kommer som både 2- og 3-seters sofa, lenestol, bord og en romslig oppbevaringskasse. Den svarte, nette loungen Torino i kunstrotting er produsert av 50 prosent resirkulert plast – akkurat som flere av krukkene og oppbevaringsboksene. For den som heller ønsker naturmateriale, finnes det også stilrene blomsterkurver i vannhyasint og sjøgress.

Blant Rustas sommerprodukter er det noe for enhver; fra funksjonelle griller i ulike størrelser til glassgjerde, mindre møbler, stolputer, parasoller og krukker. Hvis du vil piffe opp uteplassen med enkle grep, er dekorativ solcellebelysning eller puter til utendørsbruk et helt riktig valg.

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer