04.09.2021  |  Bloom  |  blomus

Duften av eventyr

Blomus’ nye kolleksjon av duftlys er basert på naturen når det gjelder aromaer, men også materialer. Der hvor aromaene er nøye samlet inn, blir krukkene som lysene er i, hugget fra hvert sitt marmorbrudd slik at de senere kan gjenbrukes den dagen den siste noten har innhyllet hjemmet.
Blomus har kombinert tonga, agave, mora og fiken. Fire dufter som kan sende sansene på eventyr, tankene på flukt og få kroppen til å slappe av. Frable som serien heter, kommer i to størrelser.
I tillegg til at blomus har plukket hver duft for hånd, er det også sørget for at duftene beholder friskheten ved å utstyre krukkene med et lokk. I tillegg er lysene laget i kvalitetskomponenter, noe som gir en brennetid på 40 timer, og ved å utelate palmeolje har mengden sot blitt begrenset betraktelig.
www.de.blomus.com

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer