30.06.2020  |  Interior  |  Bransjenytt

Vakre vaser og urner fra Shishi

La blomster og planter forskjønnes med organiske former

Shishi sommerkolleksjon 2020 består av håndlagde urner og vaser som har det lille ekstra. De er flotte med en blomst eller plante i, men produktene er også dekorative i seg selv alene.
En krukke eller vase er ikke bare en beholder for blomster og planter, men et selvstendig objekt.

Shishi kolleksjonene blir plukket ut, satt sammen og designet av Linda Johnsen, Taivo Piller og Mart Haber som er gründere og eiere av Shishi. Alle har blomsterfaglig bakgrunn og er kjente blomsterdekoratører innenfor sitt miljø.

Shishi har to blomsterforretninger i Oslo, på Hotel Continental og Skøyen, hvor sistnevnte er også er verksted og konseptbutikk som selger egenproduserte varer. Sortimentet består av vaser, potter, lysestaker, lys, kunstige blomster og trær, sesongvarer til jul og andre småvarer.

Shishi er et norsk-estisk grossistfirma som leverer varer til interiør-, gave- og blomsterbutikker.
De eksporterer til Europa, USA og Østen. Shishi arbeider også med prosjekter og events, store og små selskaper, dekorasjoner og installasjoner til hoteller, restauranter og firmaer.

www.shishi.no

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer