24.08.2021  |  Interior  |  Dekorasjon

EN FOTOKOLLEKSJON INSPIRERT AV MIDDELHAVET

La forandringens vind lede deg til noe nytt.

Studio Viento er en kolleksjon inspirert av og fotografert i Mallorca, en øy kjent for sin rustikke skjønnhet og avslappede livsstil. Vandre langs ukjente gater, kjenn brisen i håret, og ønsk velkommen et nytt perspektiv når vi leder deg gjennom kolleksjonen.
«Vi ønsket å skape en kolleksjon som fanger den helt unike, fredfulle atmosfæren i Balearene, gjennom både stemning og fargevalg», sier Annica Wallin, Executive Creative Director i Desenio.

Studio Viento fokuserer på de naturlige nyansene som er å finne ved Middelhavet. Sandstein, terrakotta, olivengrønne og sitrongule farger skaper den perfekte fargepaletten for et avslappende interiør.

Rustikke teksturer som leire og stein er satt sammen med mykt, friskt lin og silke, som gir en taktil følelse til plakatene. Bildene leker med skygge og lys for å formidle følelsen av den myke brisen som flyter gjennom Balearene.

Del din sommerhistorie: miks og match plakater fra Studio Viento-kolleksjonen som viser frem din egen reise. Velg blant fantastiske fotografier av krystallklare viker eller kunstneriske motiver som leker med skygge og lys.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer