09.02.2021  |  Furniture  |  Design

SOFACOMPANYs første nyheter i vår handler om ro

Myke tekstiler, nedtonet og rolig fargepalett og et ønske om å skape en behagelig og avslappet atmosfære i hjemmet er selve essensen i denne kolleksjonen.

ABBY
Vi introduserer en ny sofa med puff, nemlig Abby. Abby-serien oser lounge og har en vakker overflate som kan minne om bjørnebær, med sine dype, flotte sømmer. Tanken bak Abby var å kombinere moderne lounge med tradisjonelt håndverk. En rund og harmonisk sofa, med myke og kurvede linjer. Med sofaen introduserer vi også en ny farge, Moss Shitake. Moss er en myk og matt velourlignende kvalitet, med en moselignende overflate. Shitake er en lun, grå tone, som understreker det rolige, naturlige og avslappende ved serien.

PAULA
Vår Instagram-yndling Paula er en sofa med en litt lik utførelse, men uten disse Chesterfield-lignende sømmene. Paula har vært ekstremt populær i vårt myke teddytekstil Maya Cream, og blir nå lansert i en vakker blåfarge kalt Legion Blue. Sofaen er skulpturell og naturlig, og har en tung loungekropp – som gir et uimotståelig design. Tekstilet er en myk og svært slitesterk chenillekvalitet, og blåfargen er perfekt når du vil ha litt farge i hjemmet, men likevel beholde den rolige atmosfæren.

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer