23.01.2023  |  Furniture  |  Design

Cocoon i nye farger

Jens Juul Eilersen tegnet Cocoon i 2008. Siden da har den vært blant de mest populære og etterspurte sofaene. Med Cocoon er det lagt opp til lek og vakre fargekombinasjoner. Nå presenteres den i en vakker høstpalett av grønne så vel som blå nyanser som samspiller vakkert med hverandre.

Hverdagens stjerne som en gigantisk lekekasse

–Ideen var å utvikle en sofa som gir støtte hele veien rundt. Akkurat som en kokong - derav navnet Cocoon. Jeg visste med det samme at ryggen skulle være høy for å gi maksimal støtte og sittekomfort. Og mens jeg lekte med ideen om hvordan det må føles å være en sommerfugllarve som spinner silke, oppsto bildet av en gigantisk lekekasse. Det var løsningen! En diger lekekasse med trekantede puter, korsryggputer, hodeputer, armlener, nakkeputer - ja, puter i alle størrelser og fasonger. På den måten bestemmer du selv graden av bekvemmelighet og kan ha det gøy med både å bygge og sitte i sofaen», sier Jens Juul Eilersen.

Den nye fargepaletten

Med den nye tilføyelsen i blålige toner utstråler Cocoon en ro som kan skape en vakker kontrast i hjemmet ditt. Den blå fargen er både naturlig og rolig og gjenspeiler, som den grønne varianten, det nordiske landskapet med våre fantastiske kyster.

Cocoon i blått er trukket med følgende tekstiler: Level 14, Herring 14, Cross 14 og Wave 14.

Eilersen.eu

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer