07.09.2021  |  Dining  |  Dekorasjon

Resirkulert borddekning

Forskjønn spisebordet med RAW Buffalo dekkeservietter fra det danske designhuset aida, som er både praktiske og vakre å se på.
La dekkeserviettene fungere som underlag for servise og for et vakkert uttrykk til bordet. Dekkeserviettene er laget av overskuddsskinn, som nå får nytt liv som vakkert uderlag for spisebordet i akkurat den fargen du ønsker.
Strukturen på skinnet skaper et deilig moderne og samtidig uformelt utseende, og så er de enkle å tørke av når man har sølt mat og drikke. Dekkeserviettene fra aida RAW er tilgjengelige i fargene clay, warm nude, cinnamon brown, dusty rose, black, grey, brown, dark blue og light grey.
www.aida.dk

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer