25.04.2021  |  Business  |  Bransjenytt

Mater får ny direktør

Som ledd i Maters omstilling til internasjonal vekst vil grunnleggeren Henrik Marstrand fremover fokusere på research og produktutvikling innenfor designvirksomhedens nye, grønne produksjonsteknologi.

Oppgaven som ligger i å gjennomføre den ekspansive strategien, løftes av den nye konsernsjefen Ketil Årdal, som tidligere har vært kommersiell direktør for Europas største kontormøbelprodusent, Flokk Group.
–Jeg gleder meg veldig til å være en del av et selskap som er ledet av «purpose» og som er ledende innen sirkulære løsninger innen designmøbler og belysning - og å samarbeide med Henrik og resten av Mater-teamet for å få fortgang i vekstplanene våre, sier han.
Konseptet og teknologien som gjør det mulig å transformere avfall fra industribedrifter og å bruke den på designprodukter, skal gi Mater en 'first mover' fordel i det globale markedet, der danske møbelprodusenter tidligere har hevdet seg.
–Forbruk er kommet for å bli. Men med nye, innovative løsninger tilgjengelig, kan forbruket faktisk bidra til å rydde opp. Med andre ord, jo mer vi forbruker, jo mer avfall kan vi fjerne. Vi i Mater kan nå bidra betydelig til dette, sier Henrik Marstrand.

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer