26.07.2020  |  Business  |  Bransjenytt

Nordic Brand Hub tar initiativ til minimesse

Konkurrenter slår seg sammen

–Da vi fikk beskjed om at Oslo Design Fair i år ikke kom til å gå som normalt måtte vi tenke alternativt og kreativt. Vi vet at de fleste av våre kunder har et svært hektisk møteprogram under messeuken. Derfor vi måtte vi finne en løsning som ville gjøre det både attraktivt og enkelt for flest mulig å komme innom oss, forklarer daglig leder i Nordic Brand Hub, Robin Bahl.

¬–Vi satt oss ned sammen med vår konkurrent og gode venner i Manao AS for å finne en god løsning og den kan vi nå presentere forteller Robin Bahl entusiastisk. Manao AS og Nordic Brand Hub AS slår seg sammen og arrangerer minimesse på Skøyen 26. august til 2. september. Vi står sterkere sammen og at vi kan presentere et spennende konsept med flere av bransjens mest attraktive merkevarer! Blant annet kan man få se 24Bottles, Dutchdeluxes, Simply Chocolate, Stasher, Huski Home, Chilewich, Spiegelau, Keep Nachtmann og mye mer.

–Nye og eksisterende kunder slå to fluer i en smekk og spare masse tid ved å besøke oss! Når vi i tillegg vet at det er flere andre som arrangerer åpent hus på Skøyen og at det er svært enkelt å ta seg hit med buss tog eller bil- tror jeg vi har et veldig godt konsept, utdyper Bahl.

Messen avholdes fra 26. august til 2 september i Karenslyst Alle 7 (mellom Huseby Møbler og SATS).
Åpningstid er 0900-1700 alle dager. (Helgen stengt)

www.manao.no 
www.brandhub.no

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer