23.04.2021  |  Interior  |  Belysning

Et bærekraftig lys i mørket

Innhold fra partner Hva er dette?

De nye, håndvevde rottinglampene fra Villa Collection Denmark er vakre å se på – og gode for samvittigheten. Rotting bidrar nemlig til å bevare regnskogen, og i tillegg er det et av de hurtigst voksende materialene til møbelproduksjon.

De flotte rottinglampene, som finnes i tre forskjellige størrelser, gir et mykt og elegant lys. Lampene fra Villa Collection Denmark er håndvevd av naturlig, indonesisk rotting, som er kjent for å være et slitesterkt, men lett materiale. Det er også lett å ta vare på lampene. Du trenger bare å tørke av dem med en fuktig klut.

Bærekraftig håndverk

Naturlig skjønnhet kombinert med håndverksmessig finesse – slik kan de nye rottinglampene fra Villa Collection Denmark oppsummeres. En flott og varm lysende detalj som passer perfekt i ethvert kjølig, skandinavisk interiør.

Rotting er en gressart. Et bærekraftig materiale som vokser ekstremt raskt, og som regenereres i løpet av bare fem til syv år. I tillegg bidrar rotting til å bevare regnskogen, siden det vokser som lianer opp langs trærne fra skogbunnen.

En naturlig look

De håndvevde rottinglampene har flotte, runde former. Formene understreker lampenes naturlige og vakre gylne utseende samt det myke lyset de gir – med en pære på maks. 40 W.

Lampene finnes i størrelsene D 30 x H 20 cm, D 40,5 x H 25 cm og D 50 x H 30 cm, og de fungerer perfekt som et behagelig og bærekraftig lys i mørket. I gangen, på soverommet eller i kosekroken i stua.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer