30.04.2021  |  Business  |  Bransjenytt

AYTM åpner dørene til et renovert showroom

Overgangen til AYTMs utstillingslokale i Århus er ferdig og vil sette rammene for 2021.

2020 har som mange andre vært et bemerkelsesverdig år, og derfor føler AYTM et behov for å møte lysere tider og ny start hvor utstillingslokalet må bidra til å realisere.
Selv om tiden ennå ikke er kommet for store samlinger, håper selskapet situasjonen snart vil snu. Før det er det imidlertid mulig å bli inspirert gjennom AYTMs virtuelle showroom.
Det vakre utstillingslokalet er renovert i samarbeid med EasyFair. Den virtuelle presentasjonen av plassen er skapt av 360company, som gir en realistisk opplevelse av utstillingslokalet i en tid der dere er sammen hver for seg.

Tilskudd til å styrke danske selskapers IT-sikkerhet
Et nytt tilskudd på 10,4 millioner kroner fra Industriens Fonds 'cybersikkerhetsprogram vil heve cybersikkerheten i det danske næringslivet ved å heve nivået på cybersikkerhet i selskapenes digitale løsninger.
Prosjektet “Security by Design in Digital Denmark” er et samarbeid mellom DTU Compute, Institutt for informatikk ved Aalborg University, Danish Business, Danish Industry, Erhvervshus Midtjylland, Alexandra Institute og Industriens Fond.
Målet med prosjektet er å gjøre danske selskaper bedre til å innlemme sikkerhet i hele prosessen med programvareutvikling. Uten at det hindrer tradisjonen med å utvikle smidig helt fra start til levering og vedlikehold. Konseptet heter Security by Design (SbD) og handler om å integrere sikkerhet i måten de digitale løsningene er designet, opprettet og vedlikeholdt.

Behovet for en innsats rundt selskapenes arbeid med sikkerhet støttes av en mulighetsstudie utført av Alexandra Institute i fjor for Danish Industry Foundation. Det viste at flere SMB er klar over at SbD er en del av agendaen og at de har store eller mindre initiativer på gang.
Men det viste også at mange SMB-er bevisst outsourcer IT-sikkerhet til konsulenter og utviklingshus fordi de ikke har ressurser eller tilstrekkelige oppgaver til å ha IT-sikkerhetspersonell i selskapet.
Bedriftene krever derfor mer spesialrådgivning som kan løfte hele organisasjonen i stedet for å trene individuelle ansatte. Det ønsket må oppfylles av det nye prosjektet. Prosjektet vil bestå av en rekke bedriftskurs, der bedrifter vil ha tilgang til kunnskap om hvordan man kan implementere sikkerhet gjennom programvareutviklings-prosessen.

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer