28.11.2022  |  Business  |  Design

Fiskars x Moomin feirer lesing og skriving

Tove Janssons folkekjære Mummi-karakterer ble skapt ut av en følelse av undring og uendelig nysgjerrighet. For å spre den samme lykken og gleden som Jansson selv fant i bøkene, lanserte Moomin Characters ABC-kolleksjonen i 2021, for å fremme viktigheten av lesing og skriving.

Et sentralt element i konseptet er alfabetet. For å kunne uttrykke seg må man først lære å lese og skrive. Fiskars lanserer den nye Fiskars x Moomin 21 cm universalsaksen med et ABC-mønster, i tillegg til en 21 cm universal saks med LOVE-mønsteret for å markere et av de mest elskede Mummi-krus-motivene. 
Fiskars har lenge vist frem beboerne i Mummidalen på 13 cm-saksene for barn. Nå vil saksene bli relansert i en fargerik, fin og bærekraftig forpakning, noe som gjør dette til en perfekt gave. Snorkfrøken, Mummi-trollet og to små My-er vil kunne gi barn en følelse av eventyr og glede i kreative øyeblikk. PS: Den ene My-saksen kommer også for små venstrehendte kreatører.

fiskars.no

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer