24.08.2021  |  Business  |  Bransjenytt

JYSK reåpner modernisert butikk på Stord

Etter en omfattende modernisering, er JYSK atter en gang klare til å ønske kundene på Stord velkommen med mer inspirasjon, nytt lys og tre-lignende gulv.

I perioden juni til august, har JYSK butikken på Stord gjennomgått en ekstensiv transformasjon i henhold til JYSK sitt nyeste butikk-konsept.

Fra 26. august kl 09.00 vil kundene møte en større og mer moderne butikk som tilbyr enda mer inspirasjon.

«Jeg gleder meg til å vise kundene våre denne fantastiske butikken. Butikken på Heiane har vært her lenge, og kundene kommer ikke til å kjenne den igjen. Vi er alle sammen stolte av å jobbe i en så fin butikk, og over å kunne presentere vareutvalget vårt på denne måten. Kundene kommer til å bli inspirert!» sier Store Manager Sissel Sandstad.

JYSK investerer 250 millioner NOK

Reåpningen av butikken på Stord er en del av en stor JYSK investering i Norge, hvor 250 millioner NOK går med på å oppgradere alle de norske butikkene til det nyeste 3.0 butikk-konseptet innen utgangen av 2024. Dette betyr at det hver andre uke til og med utgangen av 2024, enten vil åpnes eller moderniseres en ny JYSK butikk i Norge.

Det nye butikk-konseptet gjør det lettere å navigere i butikken, og å orientere seg blant det store utvalget av senger, møbler, interiør, og alt annet som skaper hygge i hjemmet.

Det nye lyset og tre-lignende gulvet i den moderniserte JYSK butikken på Stord skaper en komfortabel og avslappende handleopplevelse.

«JYSK tilbyr kvalitetsprodukter til lave priser, og hos oss finner du alltid et godt tilbud. Det nye butikk-konseptet vårt gjør at du ved å besøke butikken, får inspirasjon til hvordan du kan dekorere og fornye alle rom i hjemmet ditt. JYSK har et bredt sortiment som passer alle forskjellige behov,» sier District Manager Thomas Nilsson.

JYSK åpnet sin første butikk i Norge i 1988, og har i dag 102 butikker i landet.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer