27.08.2022  |  Interior  |  Design

Thomas Cliff "White Beach"

Som en øy fra et fugleperspektiv, vises de organiske formene til den nye kolleksjonen Thomas Cliff. Den spanske designeren Gemma Bernal fanger i former det varme Middelhavslyset, sandstrendene og forbindelsen mellom øya og havet rundt.
Den nye "White Beach" glasuren understreker de harmoniske kurvene i øylandskapet. I Cliff er hver gjenstand tofarget: lys krem-beige som grunnfargen er kombinert med myk hvit. I denne delikate blandingen av farger hever tallerkener, kopper og skåler i ulike størrelser seg over bordflaten som enkle små klippekyster, og skaper et harmonisk, tidløst utseende.
Omfattende, kuperte konturer av et kystlandskap gjenspeiles også i de myke og uregelmessige konturene til Thomas Cliff-kolleksjonen og bringer ro og avslappet naturlighet til bordet.
www.staas.no

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer