03.01.2023  |  Dining  |  Bransjenytt

Svensk design til London

Joyn Studio innreder Studio Frantzén på Harrods

I slutten av november åpnet stjernekokken Björn Frantzén sin nye restaurant, Studio Frantzén, på historiske Harrods i London. Det svenske arkitektfirmaet Joyn Studio står for den unike interiørdesignen. Akkurat som maten består innredningen av nøye sammensatte teksturer og opplevelser. Ulike materialer er tatt ut av deres kontekster og satt inn i nye sammenhenger for å skape et innbydende og behagelig miljø der den skandinaviske kulturen gifter seg med den asiatiske.
–Den unike gjesteopplevelsen har vært mulig å skape ved å håndplukke svenske designere, kunstnere og illustratører tidlig i prosessen, noe som resulterte i spesialdesignede interiørdetaljer. Det er virkelig en sterk følelse med så mange svensker involvert i hele opplevelsen fra start til slutt», sier Helena Eliason, kreativ direktør Joyn Studio.
joyn.studio

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer