18.06.2020  |  Furniture  |  Utendørs

Rusta inviterer til hagefest!

Juni er måneden for skoleavslutning, bryllup og fest i gode venners lag.

Rusta tilbyr det som trengs for å arrangere fest utendørs! Med en paviljong eller et partytelt kan festen holdes uansett vær. Rusta har alt fra store spisebord som kan utvides etter antall gjester, til komfortable stoler og sitteputer. Samt loungemøbler der gjestene kan slappe av. Nyheten Lissabon i modulform kan kombineres akkurat slik man ønsker.
Hvis man ønsker å grille, finnes praktiske kull- og gassgriller i sommersortimentet. Drikkene serveres på nyheten Biarritz – en lekker vogn til utendørsbruk. Sett frem glass, drikke, isbiter og tilbehør så kan gjestene blande sin egen favorittdrink!
Tepper i sisallook eller i bast tåler vann og gjør både plattingen og gressplenen mer festvennlig. I år utvides utvalget av puter til utendørsbruk. Arranger en haug med puter og la gjestene sitte mykt der de måtte ønske. Blir det kaldt, er en kurv med pledd et hyggelig innslag. Kombiner med en eller flere terrassevarmere og la festen vare til langt ut på natten!
Solcellebelysning setter stemningen når mørket faller. Skap en velkomstvei ved hjelp av solcellebelysning med spett, som stikkes enkelt ned i bakken. Suppler med festlige figurer eller lykter som borddekorasjon, og heng rislykter eller slynger på taket og i trær. Hvis sollyset ikke er nok, har vi flere dekorative lysslynger som drives av batteri. La festen begynne!

www.rusta.com/no

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer