05.05.2022  |  Dining  |  Mat

Med praktiske detaljer

Muubs Yami-serie er ikke bare et vakkert tillegg til kjøkkenet og på bordet, den er designet med fokus på gode egenskaper og praktiske detaljer.
Muubs har utvidet den populære kolleksjonen, slik at du nå også kan velge mellom skjærebrett, ostebrett og salatsett. Serien består allerede av smørebrett, brødbrett, tapasbrett og tapasbestikksett. Alle deler er laget av karbonisert ask, som gir treverket et rustikk utseende og en fin, mørk farge.
Det estetiske designet er ikke bare vakkert og deilig å ta på, men også brukbart. Skjærebrettet har et praktisk spor som holder kjøttsaft inne i brettet. Håndtaket er utformet slik at du har mulighet til å henge opp skjærebrettet og dermed gjøre det til en del av kjøkkeninnredningen.
De dekorative rillene i ostebordet går igjen fra de andre delene i serien og fungerer også som en samler for smuler. Med salatsettet er ikke overflødig saft lenger noe problem, da de fine, runde hullene lar saften renne igjennom når du tar salaten fra bollen.
www.muubs.com

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer