31.08.2021  |  Dining  |  Bordplater

Tredje generasjon

I april 2021 reiste Marie Graff og mannen Anders tilbake til Tsjekkia, hvor ideen til Kodanska oppsto og hvor produksjonen av hennes populære produkter befinner seg. 
Med seg i bagasjen hadde Marie en idé til en ny kolleksjon, som har fått navnet ''Third Generation', og er designet med et ønske om å skape en ekstraordinær borddekning og matopplevelse.
Kolleksjonens vakre farger og levende spiralmønstre er med på å gi bordet et fargerikt og helt nytt, estetisk uttrykk. De nye, fargerike tallerkenene kommer i forskjellige uttrykk, og du kan tydelig se håndverket som går forut for de unike produktene.
Velg en fargepalett av lilla, rav og blått for å skape en harmonisk, men uttrykksfull duk som vakkert matcher sensommerens farger. Fargene på tallerkenene vil alle variere, da de vil reagere ulikt på varmen de blir utsatt for under prosessen.
www.kodanska.dk

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer