16.06.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Sommerens strandminner

Konkylier, skjell og andre ting som havet har vasket opp på land har alltid vært fascinerende. Det kan nå la seg gjøre å bevare strandminnene helt uten problemer.

Koustrup & Co. fokuserer som alltid på skjønnheten og mangfoldet i naturen, og de lanserer nå en serie fra den maritime verden printet på sine forseggjorte og miljøvennlige solide populære produkter.

Vakre motiver fra strandkanten er plassert på kjøkkenhåndklær, strandvesker og toalettvesker i økologisk bomull og på dekkeservietter i bærekraftig eukalyptuskompositt. For veggene er nyheten et kunstprint med alle de vanligste strandfunnene. Den maritime atmosfæren vektlegges med solide bruksartikler i blå og hvite striper.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer