22.06.2021  |  Furniture  |  Utendørs

Bærekraft inne og ute

Bærekraft og den nyeste teknologien er i forkant av italienske Kartell, og med Re-Chair-stolen, designet av Antonio Citterio, demonstrerer de hvordan disse verdiene uttrykkes helt konkret.

Re-Chair er formet i enkle, firkantede linjer, som samtidig signaliserer lyshet og soliditet. Stolens enkle stil er både klassisk og moderne og lar stolen gli inn i praktisk talt alle rom i et hjem.

Stolen passer like godt til innendørs som utendørs bruk, og med de fem fargene, svart og hvitt pluss de tre myke fargene grå, grønn og gråbeige, er det ikke vanskelig å finne en fin nyanse som passer resten av interiøret. Re-Chair kan stables og er derfor den ideelle ekstra stolen som ofte er nødvendig.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer