25.08.2021  |  Kitchen  |  Utstyr

Tre – en fryd for øyet og hånden

Innhold fra partner Hva er dette?

Solid massivt asketre har en vakker overflate som gjør de nye WOODY-redskapene til en fornøyelse å jobbe med på kjøkkenet. WOODY, designet av Søren Refsgaard, er for deg som vil ha redskaper i høy kvalitet, som ikke riper opp gryter og panner, og som har lang levetid.

Gryteskjeene er perfekt for å komme til i alle kroker på grytene og har en god størrelse til både matlaging og servering. Med stekespaden kan man vende både fisk, grønnsaker og biffer, og den praktiske mattangen fungerer både til steking og ved bordet som serveringsbestikk.

Det FSC-sertifiserte asketreet har sin opprinnelse i USA, hvor det er skåret til på et sagbruk i staten West Virginia. Treet er behandlet med vegetabilsk olje, og WOODY bør vedlikeholdes med olje regelmessig for å bevare den vakre overflaten.

Tags: RIG-TIG

Mere fra RIG-TIG

RIG-TIG

https://www.rig-tig.com/dk

  • +45 39 62 30 55
  • Christianshavns Kanal 4

Filosofien bag RIG-TIG er, at alle produkter skal fungere optimalt, når der er travlt i køkkenet. Bag produkterne står danske og internationale designere, og mange RIG-TIG produkter har spændende, innovative funktioner, mens andre produkter kombinerer velkendte funktioner i ét og samme redskab. Produkterne er udført i mange forskellige materialer og spænder fra enkle redskaber til komplette produk…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer