20.11.2022  |  Dining  |  Utstyr

Vintagedesign

Durance er laget av 18/10 rustfritt stål og aluminium. Panner og gryter har en kraftig 2,5 mm 3-lags konstruksjon av rustfritt stål, aluminium og rustfritt stål, hvor aluminiumslaget sørger for optimal varmefordeling.

Serien har naglede, støpte stålhåndtak som er PVD-gullbelagte og sammen med den spesielle poleringen av utsiden, ga Durance-produktene det superkule vintage-utseendet.

Seriens tre stekepanner har en diameter på henholdsvis 20, 24 og 28 cm, mens sauterpannen med lokk måler 24 cm i diameter. De to kasserollene måler 16 og 18 cm i diameter og rommer henholdsvis 1,5 og 2 liter. Til slutt måler de to grytene med lokk 20 og 24 cm, hvor den lille gryten rommer 2,9 liter og den store gryten 5 liter.

Durance har glasslokk med damphull og praktiske målelinjer på innsiden av kasseroller og gryter. Produktene passer for alle varmekilder, inkludert induksjon, og tåler oppvaskmaskin. Durance er klassisk design kombinert med moderne funksjonalitet og bekvemmelighet.

www.pillivuyt.com

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer