06.01.2022  |  Business  |  Bransjenytt

Formland Spring byr på jubileum, ny møbelhall og trendsone med buede former

Det er mye å feire når den 75. utgaven av Formland finner sted i MCH Messecenter Herning. I tillegg til jubileet får interiør- og designbransjen selskap av møbelbransjen med tillegg av den splitter nye møbelutstillingen Formland Furniture, mens de organiske formene og de økologiske matvanene skal feires i messens trendområder.

Når Formland Spring åpner dørene i MCH Messecenter Herning 3.-6. februar 2022, blir det en helt spesiell utgave av den populære interiør- og designmessen. Den kommende messen er den 75. utgaven av Formland, og derfor inviteres både utstillere og besøkende til et historisk tilbakeblikk på Formlands skiftende trender og tendenser siden 1984.

Det blir imidlertid også anledning til å se nærmere på 2022 sin største nyhet: Formland Furniture – en hel hall dedikert til møbelbedrifter. Formland Furniture er skapt i samarbeid med Møbelmessen Skandinavien, som fra 2022 blir en integrert del av Formland Spring under det nye navnet Formland Furniture. Prosjektteamet bak Formland er godt fornøyd med samarbeidet og ser frem til å ønske møbelbransjen velkommen til messen:

– Møbelmessen Skandinavia har vist sin verdi i ti år, og vi gleder oss til å være med å utvikle messen sammen. Ønsket om tillegget av Formland Furniture er med å skape en synergieffekt mellom de ulike leddene i design-, møbel- og interiørbransjen samt skape en felles handels- og nettverksplattform for hele bransjen. Det er en helt naturlig match å samle næringene, og vi tror at den nye konstellasjonen vil tiltrekke seg nye besøkende, sier Formlands prosjektleder Flemming Andersen.

En buet trendsone og en belgkafé
I tillegg til Formland Furniture og hundrevis av interessante interiør- og designutstillere, kan besøkende se frem til å utforske en verden av inspirasjon. Den anerkjente designduoen Studie FlyHelsted, som består av interiørdesigner Mille Fly og fotograf Sofie Helsted, står igjen bak Formlands store trendsone, som denne gangen går under navnet 'Curvy Reflections'. Her iscenesetter Studie FlyHelsted og Formland dagens trend, hvor de buede organiske formene og linjene preger designet. Trendsonen er formet av en kontrasterende og elektrisk ramme av materialene stål, glass og speil, hvor det er plass til mønstre og farger, mens det er de feminine formene og ukurante linjene som råder. Mantraet blir: Det er ingenting som er rett eller galt – det skal være deg.

Er du sulten på flere inspirerende innspill, er det også mulighet for å hente kulinariske gullkorn på årets trendkafé 'Pure Dansk', som er laget av trendekspert Anette Eckmann. Trendkafeen er basert på økologisk og vegansk mat og er basert på selskapet med samme navn, som gjennom tett samarbeid med visjonære, danske bønder selger belgfrukter som er dyrket og pakket i Danmark.

I tillegg til trendområdene, som også inkluderer den spirende grønne planten og interiørområdet 'GREENHOUSE', kan besøkende til Formland få verdifull kunnskap om interiør på Danske Dekoratørers Styling Event 'Deko Fabrikken', samt delta på et bredt spekter med spennende foredrag med trendeksperter, designere og dekoratører på Speak Up-scenen i Hall L.

Formland Spring finner sted 3.-6. februar 2022 i MCH Messecenter Herning. Les mer på www.formland.dk.

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer