28.11.2019  |  Interior  |  Design

Støtte til truede dyr

I høst innleder Kay Bojesen Danmark igjen en aktuell dagsorden når merket presenterer en liten ny Panda laget og pakket i eksklusivt FSC®-sertifiserte materialer.

Det svart-hvite sjarmtrollet i FSC-sertifisert treverk fokuserer i likhet med sin mellomstore bror på verdens truede dyrearter med økonomisk støtte til WWF World Natural Fund Denmark.
WWF-organisasjonen spiller en viktig rolle i global innsats for å beskytte planetens miljø og natur. WWF jobber for å bevare truede arter og for å skaffe nok ressurser for fremtidige generasjoner i alle land i verden.
Den nye lille Panda-figuren måler 15 cm og er tilgjengelig i malt bøk.


www.kaybojesen-denmark.dk

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer