28.11.2022  |  Interior  |  Trender

Sennepsgule "Humle"

Gule farger er definitivt moderne!

Varm farge
– Humle er en varm, sennepsgul farge som bringer mye farge inn i rommet. Fargen kommer til sin rett i kombinasjon med gulldetaljer, hvite og brune interiørartikler og lune tekstiler som gulvtepper og deilige pledd, sier Tale Henningsen, kreativ leder i Fargerike.

Hun forteller at gult gir varme til alt fargen berører, og at det er en farge som tar bort mismotet og gjør oss klare for en ny start.
– Gult er som en liten dråpe sollys som gjør det hvite mindre hardt og det sorte lunere. Fargene blir rett og slett litt mildere stemt når man tilfører litt gult, sier hun.

God og gul helhet
Ønsker du å tilføre Humle til hjemmet ditt, men er usikker på hvordan du skal bruke de gule fargene? Lag deg et moodboard, som gir deg overblikk over helheten, anbefaler Henningsen.

– Legg elementer sammen og se om du klarer å skape en god helhet. Her viser vi deg hvordan du fargesetter og kombinerer andre farger med varme "Humle".

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer