11.11.2019  |  Interior  |  Bad

Eksotisk aroma

God duft i huset.

Ekteparet Lillie og Christopher Edgar lager en velduftende kolleksjon av duftlys og duftpinner, alle inspirert fra reiser.

Thailand har nydelig duft sammensatt av sitroner, ananas, sjasmin, tuberose, orkideer og tropiske planter som gir en beroligende effekt i hjemmet.

India har ingredienser av granateple, vannmelon, plommer, sjasminer, kløver, pepper, frankincense, amber, sandeltre, musk, sedertre og patsjuli for en mer mystisk opplevelse.

www.lavenderandlillie.com

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer