27.04.2021  |  Dining  |  Utstyr

Vel bekomme!

Siden 1853 har Morsø vært som en garantist for å varme opp boliger og senere også av mat. Derfor kan Morsø nå tilby røykboks, rist og panne i støpejern.

Røkt laks, røkt aubergine og røkt ost. Det er nesten ingen grenser for hvilken mat du kan røyke, og med BBQ Smoker Box gjør Morsø det til en enda større glede å lage mat med smak, aroma og lang holdbarhet.

BBQ Smoker Box er formet som en perforert bolle - lett i vekt og beskjeden i størrelse for ikke å oppta unødvendig plass fra råvarene. Morsø Smoker Box plasseres midt på grillen, fylles med røykpiller, antennes og røyking på omtrent en time begynner.

Både Tuscan Grill og Tuscan Plancha er laget av emaljert støpejern og er en videreutvikling av den vanlige risten og stekepannen. For å kunne sentrere dem over ilden, har de tre ben og en kant slik at maten blir liggende på platen.

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer