21.06.2021  |  Business  |  Bransjenytt

Danske Frederik Bagger utvider nå sin virksomhet til Norge med en ny nettbutikk.

Nå kan også nordmenn dra nytte av Frederik Baggers design, som nettopp har åpnet en nettbutikk i landet.

- Ambisjonen i det norske markedet er stor. Vi har vært til stede i detaljmarkedet i Norge i en årrekke, og etter stor interesse og etterspørsel etter produktene våre ser vi gode muligheter for å spre budskapet om Frederik Bagger gjennom digitale kanaler. Derfor gleder vi oss veldig til å åpne den nye, norske nettbutikken og gi nordmenn en direkte shoppingopplevelse, sier Frederik Bagger, grunnlegger og administrerende direktør.
Frederik Bagger finnes hos flere forhandlere i Norge, deriblant Illums Bolighus, Paleet, Traktøren og Backe i Grensen.
- Vi er overbevist om at vi kan øke salget betydelig ved å ha fullt fokus på Norge. Både i forhold til forhandlere og forbrukere. Med den nye online og store markedsføringen håper vi å nå et bredere spekter av norske forbrukere og forventer betydelig vekst i salget på tvers av våre kanaler når vi lanserer nettstedet, fortsetter grunnleggeren.
Frederik Bagger produserer krystallglass, som med glassmassen Crystalline gjør miljøvennlig og uten skadelige tilsetningsstoffer.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer