08.11.2022  |  Interior  |  Belysning

Letthet og skarpe former

Aplomb lampeserien fra Foscarini er undervurdert eleganse, letthet og skarpe former. Den rike teksturen til sementen er oversatt til en taktil og svært dekorativ lysdesign som både berører og berører interiøret.

Nå får Aplomb-universet en ny ikke-farget dimensjon med tillegg av tre antrasittgrå varianter med aluminiumhals, som projiserer og feirer håndverket bak de enkle taklampene, som takket være fargepigmenter i sementblandingen har en spesiell kromatisk intensitet .

Denne vinteren omtolker Foscarini Aplomb gjennom en helt ny fargebane: Antrasitt. Til tross for sin nøytrale nyanse har fargen en helt spesiell sjarm, som med sin «ikke-farge» fremhever takdesignets DNA, som både er raffinert og innholdsrikt når lyset sendes konsentrert nedover mot overflaten.

www.foscarini.com

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer