29.12.2021  |  Business  |  Bransjenytt

Formex i januar er avlyst

Et nytt arrangement vil bli arrangert i mai

I slutten av desember kunngjorde Stockholmsmässan at Formex, som skulle ha funnet sted 18.-21. januar, blir avlyst. Beslutningen, som ble tatt i samråd med bransjeforeningen PUFF (Presentgrossisternas Företagarförening), er basert på økt spredning av covid-19 i Sverige og en forventet topp av spredningen i midten av januar. Neste Formex arrangeres 23.–26. august 2022.
Ifølge pressemeldingen håpet Stockholmsmässan i det lengste at Formex kunne implementeres som planlagt.
–Formex er Nordens største messe og møteplass for interiør- og designbransjen, og vi ønsker å gi den de aller beste forutsetningene. Siden den finner sted i januar, påvirkes den spesielt hardt av pandemien. Vi har derfor, i tett dialog med bransjeorganisasjonen PUFF, valgt å avlyse og heller investere for fullt i Formex i august, sier Chicie Lindgren, forretningsområdesjef Stockholm Design Events på Stockholmsmässan.
– Gitt omstendighetene, som er utenfor vår kontroll, inkludert forventet smittespredning akkurat da messen var planlagt å finne sted, tror vi det er lurt å avlyse. Nå sikter vi i stedet mot sensommerens etterlengtede messe, sier Stefan Juhlin, administrerende direktør i PUFF.
Det digitale arrangementet Formex Talks gjennomføres som planlagt 18. januar og i mai lanseres et nytt, enklere arrangement for interiør- og designbransjen, melder messen.
Stockholmsmessens gjeldende kalender innenfor forretningsområdet Stockholm Design Events ser ut som følger:
Formex Talks (digitalt), 18. januar
Stockholm Design Week, 7.–13. februar
Stockholm Design & Architecture Talks (digitalt), 7.–13. februar
Utpakkingsarrangement, uke 20 i mai
Formex, 23.-26. august
Stockholm Design Week august / september
Stockholm Furniture & Light Fair, 6.–9. september
www.stockholmsmassan.se

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer