29.12.2021  |  Business  |  Bransjenytt

Formex i januar er avlyst

Et nytt arrangement vil bli arrangert i mai

I slutten av desember kunngjorde Stockholmsmässan at Formex, som skulle ha funnet sted 18.-21. januar, blir avlyst. Beslutningen, som ble tatt i samråd med bransjeforeningen PUFF (Presentgrossisternas Företagarförening), er basert på økt spredning av covid-19 i Sverige og en forventet topp av spredningen i midten av januar. Neste Formex arrangeres 23.–26. august 2022.
Ifølge pressemeldingen håpet Stockholmsmässan i det lengste at Formex kunne implementeres som planlagt.
–Formex er Nordens største messe og møteplass for interiør- og designbransjen, og vi ønsker å gi den de aller beste forutsetningene. Siden den finner sted i januar, påvirkes den spesielt hardt av pandemien. Vi har derfor, i tett dialog med bransjeorganisasjonen PUFF, valgt å avlyse og heller investere for fullt i Formex i august, sier Chicie Lindgren, forretningsområdesjef Stockholm Design Events på Stockholmsmässan.
– Gitt omstendighetene, som er utenfor vår kontroll, inkludert forventet smittespredning akkurat da messen var planlagt å finne sted, tror vi det er lurt å avlyse. Nå sikter vi i stedet mot sensommerens etterlengtede messe, sier Stefan Juhlin, administrerende direktør i PUFF.
Det digitale arrangementet Formex Talks gjennomføres som planlagt 18. januar og i mai lanseres et nytt, enklere arrangement for interiør- og designbransjen, melder messen.
Stockholmsmessens gjeldende kalender innenfor forretningsområdet Stockholm Design Events ser ut som følger:
Formex Talks (digitalt), 18. januar
Stockholm Design Week, 7.–13. februar
Stockholm Design & Architecture Talks (digitalt), 7.–13. februar
Utpakkingsarrangement, uke 20 i mai
Formex, 23.-26. august
Stockholm Design Week august / september
Stockholm Furniture & Light Fair, 6.–9. september
www.stockholmsmassan.se

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer