21.12.2021  |  Interior  |  Design

Kunstnerisk signatur

Pottemaker, skulptør og tekstildesigner, Naja Utzon Popov har laget en organisk formet vase som henvender seg direkte inn i en kollektiv lengsel etter autentisitet, enkelhet og natur. Magnolia vasen som er inspirert av blomstene til magnoliatreet, er det første stykke brukskunst som er lagt til Sibast Furnitures kolleksjon, som ellers består av klassiske designermøbler.

Overflaten er matt og taktil, og står i vakker kontrast til den glatte, glaserte overflaten på innsiden. Formen er like innbydende og organisk som materialet, og den nye Magnolia-vasen er dermed typisk for keramiker Naja Utzon Popovs naturinspirerte formgivning.

Magnoliavasen er på en gang ekstremt enkel og åpenbart kompleks i sitt uttrykk, akkurat som magnoliatreets skyhøye blomst, som Naja Utzon Popov har latt seg inspirere av.

Den keramiske vasen har en oval form som åpner med en skrånende, frynsete kant som skaper en illusjon av fortsatt vekst. Ifølge Naja Utzon Popov gjør den skrå kanten at blomstene naturlig søker til stedet hvor de får optimal plass til å springe ut.

www.sibast-furniture.com

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer