24.10.2022  |  Interior  |  Design

STUDIO HOLLYWOOD MED SOFIA RICHIE

EN NY FOTOKOLLEKSJON FRA DESENIO

Legg til et snev av Hollywood til hjemmet ditt med ny ikonisk fotokunst med det nyforlovede stilikonet Sofia Richie.

«Vi skapte kolleksjonen i dette vakre huset fra midten av århundret i Hollywood Hills, med en utrolig utsikt over byen. Det å skape denne fotokolleksjonen i hjembyen min var fantastisk; Jeg elsket å vokse opp i LA, så dette føles veldig spesielt for meg», sier Sofia Richie.
Kolleksjonen med vakker bassengutsikt, 50-tallsarkitektur, tidløse motelooks og luksuriøse detaljer ble laget i Los Angeles og Palm Springs, med inspirasjon fra gamle Hollywood.

«Jeg elsket stilen vi gikk for under denne shooten; Jeg har en enorm kjærlighet for mote, så det er alltid gøy å kunne eksperimentere med klær og sminke. Det å vokse opp med min mor, som hadde en motekolleksjon på den tiden, vekket definitivt min interesse for mote. Det ligger i familien», sier Sofia Richie.
De 26 motivene inspirerer oss til å leve ut drømmene våre med ikonisk Hollywood-utseende og utsikt over Los Angeles.

«Jeg vil si at interiørstilen min er tradisjonell og tidløs; det er derfor jeg var så spent på å gjøre denne kolleksjonen med Desenio. Jeg elsker fargepaletten av beige, brunt og turkis blandet med klassisk svart-hvitt-fotografering. Det passer veldig bra med hjemmet mitt og stilen min», sier Sofia Richie.

Desenio.no

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer