31.08.2021  |  Furniture  |  Mat

Fôr av fugler med grønn samvittighet

Å gjøre hver dag vakker med design til bord og hjem har alltid vært Rosendahls mantra. Samtidig er merket drevet av ambisjonen om å gjøre bærekraftig design tilgjengelig for alle - og med høstnyhetene Rosendahl Birds blir ønsket til og med oppfylt for både dyr og mennesker.
Serien, som er designet av bærekraftspioner Signe Wenneberg, er et smakfullt bord for vinterhagens gjester, som har fire forskjellige fôringsstasjoner i 100 prosent dansk resirkulert plast.
Den ekstremt enkle fôrkulen smelter vakkert inn imedhagens trær og kan brukes flere ganger om gangen, slik at synet av fuglene kan nytes fra flere vinkler.
www.rosendahl.com

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer