27.04.2020  |  Furniture  |  Design

Klappbord

Børge Mogensens funksjonalistiske tankegang er tydelig i det sammenleggbare settet med bord og benker til utendørs bruk og som møbelarkitekten tegnet i 1971.

Carl Hansen & Son Outdoor-kolleksjonen er faktisk ganske imponerende og består av møbler fra de tre kresne designerne, Børge Mogensen, Bodil Kjær og Morten Gøttlers. Samlingen inkluderer spisestue og sidebord, liggestoler og spisestoler, krakker og brett samt benker som alle balanserer form, og fungerer på best mulig måte.

Børge Mogensens Outdoor-serie forskyver fokuset til detaljene som typisk er forbeholdt innemøbler, ute. Serien er laget av solid, ubehandlet FSC®-sertifisert teak og komfortable Sunbrella-stoffer. De originale designene med trelameller fra 60- og 70-tallet inkluderer sammenleggbare stoler, benker og et bord som opprinnelig var utformet for Mogensens egen altan. Møblene har nå blitt gjenskapt for et moderne liv og kan lagres enkelt og elegant takket være deres smarte sammenleggbare konstruksjon og praktiske veggoppheng.

www.carlhansen.com

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer