27.08.2019  |  Business  |  Bransjenytt

Lovende deltakerantall til Christmasworld 2020

Selv om det er et halvt år til messen i Frankfurt, er det allerede et høyt antall reserverte stands - noe som tyder på stor interesse fra utstillerne.

Fra 24.-28. januar slår Messe Frankfurt dørene opp til Christmasworld, den internasjonale handelsplattformen for julepynt og dekorasjoner for høytiden. Messen Christmasworld i Frankfurt am Main samler produsenter og forhandlere, samt store kommersielle kjøpere fra hele verden.

Mer enn 600 utstillere fra 44 land, inkludert flere store utstillere, har allerede annonsert sin ankomst til messen neste år, og det gir derfor et lovende bilde av messen. De registrerte utstillerne inkluderer: Blachere Illumination, Boltze, Edelman, Enzo de Gasperi, Gnosjö Konstsmide og G. Wurm.

”På dette tidspunktet er det et svært godt registreringsnivå, noe som også skyldes det økte antall av utstillere og besøkende i 2019”, forklarer Eva Olbrich, direktør for Christmasworld, ved Messe Frankfurt Exhibition GmbH.

Til messen i 2019 tok over 45.000 profesjonelle besøkende veien forbi messen, hvilket var en stigning på 4 prosent i forhold til året før. Med hensyn til utstillere ble det også oppnådd en stigning på 3,5 prosent, med i alt 1.085 utstillere fra 44 land. Derutover opplyste 65 prosent av alle besøkende at Christmasworld er den viktigste messen for ordrer.

www.christmasworld.messefrankfurt.com

-SSK

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer