24.06.2021  |  Interior  |  Trender

Frama er et tverrfaglig designmerke som skaper livsstilsobjekter

Med inspirasjon for sansene.

Med vekt på naturlige materialer, enkel geometri og kompromissløs kvalitet, forbinder Framas arbeid det fantasifulle med det praktiske noe som resulterer i en unik, varm og ærlig estetikk.

Siden lanseringen av sin første kolleksjon i 2011 har Frama omfavnet en organisk tilnærming til design; like inspirert av det gamle som det nye, av digital teknologi og analoge tradisjoner. Framas naturalistiske, praktiske tilnærming til design og produksjon har gjort det mulig for merkevaren å skape en enhetlig estetikk i et voksende utvalg av produkter som inkluderer et stort utvalg innen interiør og livsstil.

Frama er basert i Københavns nabolag Nyboder og er et studio i stadig utvikling og med butikk i det historiske St. Pauls Apotek (etablert i 1878). Fra juni 2021 er Frama også representert i Norge.

www.framacph.com

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer