15.08.2019  |  Business  |  Bransjenytt

MAISON&OBJET annonserer Designer of the Year

Ung, fransk designtalent som står bak flere hotell- og restaurantinnredninger, har blitt utvalgt.

Det er arkitekten Laura Gonzales (37 år), denne gangen som Designer of the Year på MAISON&OBJET, som blir hedret på messen og får et spesialområde til utstilling.

Hun er utdannet på Malaquais School of Architecture i Paris og har siden 2008 hatt eget firma. Hun står bak nyinnredninger av klassiske steder som restaurant Alcazar, Hotel Christine, Brasserie La Lorraine og derutover har hun selv designet restauranten 86 Champs, the Manko samt butikker for skogiganten Louboutin i Barcelona og Amsterdam samt Cartier-butikker i Stockholm, Zurich og London.

”Jeg gjør en dyd ut av å aldri gjøre det samme to ganger”, forklarer Laura Gonzales med tanke på hennes unike innredninger som kan ses som oppdateringer av klassiske referanser kombinert med sjenerøs hjelp fra hennes ambisiøse, men samtidig gjennomtenkte fantasi.

Et levende showroom med en spirende møbelkolleksjon
Laura Gonzalez har det i øyeblikket travelt med å arbeide på et helt nytt prosjekt: renovering av en herregård i Vexin. Her vil hun skape det hun kaller et "levende showroom". Det er et sted hvor hun har til hensikt å ønske kunder, håndverkere, kokker og journalister velkommen i et rom hvor hun vil vise vintagefunn, møbler fra hennes helt nye kolleksjon som består av sofaer, lamper og bord. "Mine møbler er typisk "meg", alt er skreddersydd...". Møblene vil bli presentert side om side med unike objekter, designet for hånd av kunsthåndverkere slik som et backgammon-bord i sten og en lampe av obsidian.

Det blir uten tvil spennende å se hva hun finner på til MAISON&OBJET messen som arrangeres i Paris 6.-10. september 2019.

www.maison-objet.com

-SSK

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer