10.09.2020  |  Business  |  Bransjenytt

Bli kjent med Kathrine Jansen

Direktør for Oslo Design Fair, hos Norges Varemesse AS

Kathrine har så og si hele sin arbeidserfaring fra mediebransjen.
¬–De siste 15 årene har jeg vært i Aftenposten/Schibsted hvor jeg har hatt ulike ansvarsområder, alt fra produktsjef for A-magasinet, salgssjef og salgsdirektør. De siste 5 årene var jeg eventsjef for Aftenposten Event, for teller hun.

Hva er viktig for deg?
–Jeg er genuint opptatt av mennesker og hvordan vi sammen og enkeltvis kan utvikle oss. Jeg har også etter alle årene i Aftenposten/Schibsted fått en bred forståelse av hvordan man jobber på tvers med mennesker fra forskjellige disipliner og fagfelt. Jeg er opptatt av hvordan man best kan skape en bred og felles forståelse mellom de kommersielle målene og det kreative, redaksjonelle innholdet.

Hva er din lederstil?
–Som leder så er involvering og tilstedeværelse viktig for meg. Jeg er grunnleggende opptatt av flat struktur, og det er viktig for meg å involvere hele teamet i alle viktige beslutninger som tas.

Hva skjer med Oslo Design Fair?
–Ettersom høstens messe dessverre ble avlyst ble vi nødt for å tenke nytt. Det ga oss også noe mer tid til å videreutvikle Oslo Design Fair sin strategi og veien videre. Vi har mange spennende planer i tiden som kommer samtidig som vi jobber for fullt med januarmessen 2021 som går av stabelen 27-29 januar.

Hva er styrken til messen?
–Oslo Design Fair skal være en arena for sterke merkevarer og attraktive innkjøpere, samt et naturlig sted for lanseringer. I tillegg ser vi nå på hvordan vi kan styrke oss i nye markeder og målgrupper. Vi har stor tro på at nøkkelen til vekst er samarbeid med relevante og spennende partnere. Oslo Design Fair ønsker å arrangere flere debatter, workshops og sosiale sammenkomster i tiden som kommer.

Hva skjer denne sesongen?
¬–Vårt første arrangement i høst er en miniutstilling på et galleri i Oslo som heter Sorgenfri. Dette er et spennende samarbeid for oss, da vi har sammenfallende ønske og interesse om å fremme norsk design, håndverk og arkitektur. Denne miniutstillingen vil bli gjennomført 14-20 september i galleri Sorgenfri.

Hvordan ser du på din oppgave?
–Denne messen har vært gjennomført på ulike vis i 36 år, så jeg skal først og fremst lytte ydmykt til alle som har erfaring med gjennomføringen. Det er en stor ære for meg å få være med å videreutvikle bransjens største møteplass. For at vi til enhver tid skal være relevante for vårt publikum, må vi ha tett dialog med alle som har innsikt og kunnskap om bransjen som f.eks utstillere, innkjøpere, besøkende, designere og produsenter. Vår rolle er å begeistre og inspirere, noe som betyr at vi må videreutvikle tendensutstillingen i samarbeid med alle våre partnere, i tillegg til å ha et faglig program som oser av kvalitet og troverdighet, avslutter en engasjert Kathrine Jansen.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer