25.08.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Teatralsk atmosfære

Applicata presenterer en ekte 'høststemning', nemlig en kolleksjon iscenesatt med tunge tekstiler, smakfulle fargenyanser, ekte materialer og et tydelig fokus på håndverk.

‘A Tribute To Wood’ består av en serie serveringsbrett og vendbare tapas-fat, hver med et helt unikt minikunstverk laget av den danske kunstneren Pernille Snedker. Alle produktene i serien er FSC-sertifisert, godkjent for fødevarer og håndlaget i Skandinavia.

The brune Circle Collection har et grafisk og stramt uttrykk, men fortsatt en varme i sin mørkebrune glød. Tanken er at serien eldes naturlig og derved beholder et interessant flerfarget fargespill, som samtidig er diskret og elegant gjennom generasjoner.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer